За нас

Ние сме млад екип, предлагащ услуги в областта на професионалното почистване. Нашата цел е пълна удовлетвореност на нашите клиенти. За тази цел, ние сме добре обучени с много познания в областта на почистването. За да можем да гарантираме, че всяка задача ще бъде изпълнена бързо и качествено.

Ние, от Винаги Чисто, предлагаме разнообразни услуги, които са добре структурирани, така че да можем да бъдем максимално гъвкави и да удовлетворим желанията на всеки клиент. Това, което ни отличава, е нашата отдаденост и лоялност.

Често задавни въпроси

Цените се определят в зависимост от нужните услуги, честотата на почистване и размера на обекта. Предоставяме индивидуални оферти след оглед и определяне на нуждите на клиента и услугите които ще се извършват. Все пак може да получите приблизителна оферта като просто попълните формата за контакт и дейностите които искате да се извършат и след кратат разговор ще може да ви дадем предварителна оферта.

Имаме гъвкав график на обслужване, съобразен с желанията и нуждите на нашите клиента. Възможно е да се избере конкретен ден и часова рамка стига да нямаме вече уговорка за конкретния ден.

Нашия екип предлага широк спектър от услуги. Като реално може да ви бъдем полезни с вякакъв тип почистване и поддръжка. Ако конкретната услуга не я виждате обадете ни се или попълнете формата за контакт.

Гарантираме качеството на услугите чрез редовен контрол обучения на нашите екипи както и обратна връзка от страна на клиентите. При необходимост правим корекции и подобрения, за да осигурим непрекъснат и  висок стандарт на почистване. Разбира се най-голямата гаранция е ,че преди предаване на всеки обект изчакваме нашите клиенти да прегледат всичко и, ако има нужда веднага се коригират всякакви пропуски.

Цените ни са максимално справедливи спрямо нашите клиенти въпреки това винаги сме готови на дребни отстъпки или договорки както и различни гъвкави варианти с цел клиентите ни да останат максимално доволни от предоставените услуги.