Детайлното почистване след ремонт в София и региона

Почистване след ремонт

Нека ви предложим нашата услуга за детайлно почистване след ремонт, включващо комплексно почистване на всеки малък детайл във вашия дом. Нашите специално обучени екипи разполагат с опит в почистването след ремонт, като използват качествени препарати и най-висок клас техника. По този начин можем да предложим на нашите клиенти безупречно почистване след завършването на ремонта. Свържете се с нас сега и ние ще се ангажираме да почистим вашия дом, офис , магазин или вход в най-кратики срокове.

Услугата "Почистване на домове в София" включва:

 1. Почистване на подове:  обезпрашаване, премахване на боя и мазилки, измиване и подсушаване.
 2. Обезпрашаване на всички хоризонтални и вертикални повърхности.
 3. Основно почистване на баня и тоалетна.
 4. Почистване на прозорци двустранно, почистване на канали, комарници, первази и дограма от вътрешната страна.
 5. Почистване на тераса и парапети.
 6. Почистване на входна и интериорни врати.
 7. Основно почистване на кухня.

Допълнителни услуги *

 • Почистване на електроуреди като микровълнови печки, хладилници и фурни.
 • Пране на мека мебел.
 • Пране на мокет и килими.
 • Почистване на дограма от външната страна
 • Почистване на дворове

Потърсете ни сега, за да получите индивидуално ценово предложение веднага.

Защо да изберете нас да почистим след вашия ремонт?

Част от нещата които ни отличават!

Точна оферта дори без нужда от оглед

След кратък разговор, в който да обсъдим необходимите дейности за почистване на вашия имот, можем да ви предоставим точна оферта. Ако е необходимо, можем да направим и оглед на място, който ще бъде насрочен в удобен за вас ден и час.

Внимание към всеки детайл

Нашата услуга се отличава с прецизност и грижа към всеки малък детайл. Нашите специалисти са готови да забележат и отстрани всяко замърсяване оставено след завършването на ремонта.

Конкурентна цена

Нашата цена определено не е най-ниската, но това, което предлагаме, заедно с гаранцията за качество, която предоставяме на нашите клиенти, прави нашата услуга изключително конкурентна.

Срокове

Съобразяваме се максимално с вашия график като ви даваме възможност да изберете конкретна дата в която да почистим вашия имот. Спазваме договорените срокове.

Мнения от клиенти за услугата "Почистване след ремонт"

Нашите клиенти са на първо място, а вашата удовлетвореност е наша главна цел. При всяко почистване след ремонт се стремим да надхвърлим вашите очаквания и да ви осигурим изключително качество на услугата, която сте поръчали. С гъвкави графици и персонализирани подходи се уверяваме, че вашите нужди са винаги в центъра на вниманието. Нашата цел е не просто да изпълним, а да надминем вашите очаквания, като ви предоставим високо ниво на качество.

Не се колебайте – направете своето запитване за почистване след ремонт още сега, и ние ще се погрижим за всичко останало. Работейки с нас, вие получавате качеството, което вашият новоремонтиран имот заслужава.

Често задавани въпроси за усугата "Почистване на домове"

Нашите цени за основно почистване след ремонт започват от 5 лева на квадратен метър. Крайната цена се определя в зависимост от нивото на замърсяване и конкретните услуги, които са необходими. Точната цена се предоставя след разговор с нап консултант или след безплатен оглед на обекта. Нашата цел е да осигурим прозрачност и конкурентни цени, които отразяват реалните нужди на всеки клиент.

Всеки обект е различен и изисква индивидуален подход, който зависи от площта и избраните от клиента услуги. Въпреки това, ние се стремим да осигурим достатъчно голям екип, за да можем да почистим вашия имот  в рамките на един работен ден без значение от площа.

Предоставяме гаранция за качество, като нашият отговорник на място на обекта, след приключване на почистването, проверява заедно с клиента всеки детайл и при нужда се правят корекции.

Дори ако в самия апартамент няма захранване, стига в сградата да има, не е проблем да се извърши почистването.

Разбира се, но бихме предпочели да бъдем уведомени поне няколко дни по-рано, за да можем да променим своя график и да се договорим за нова дата за почистване.