Професионално почистване на прозорци в София

Почистване на прозорци

Доверете се на нашите специализирани екипи , за да възвърнем блясъка на вашите прозорци. Ние разбираме колко важно е прозорците да бъдат кристално ясни за комфорта на вашия дом или бизнес. С нашата услуга за почистване на прозорци, вие ще получите не само кристално чисти прозорци, но и доверен партнюр в почистването на вашия дом или офис.

Почистване на прозорци преди и след

Услугата "Почистване на прозорци" включва:

 1. Почистване на позорците двустранно. 
 2. Премахване на пръски боя от стъклата.
 3. Премахване на силикон и лепила.
 4. Почистване на дограмата от вътрешната страна 
 5. Почистване на всички канали .
 6. Почистване на дограмата от външната страна* (с допълнителна уговорка)

Защо е важно периодично да се чистят прозорците?

Животът в големите градове идва с по-замърсения въздух. Като нашите прозорци са постоянно изложени на всичкия прах и мръсотия, постепенно цялото замърсяване се наслоява по прозорците и дограмата. Това е и една от основните причини за по-честата нужда от почистване. Всеки, който е опитвал да почисти прозорците си сам, знае колко е трудно да се премахнат силните замърсявания и да се постигне перфектен резултат. В този случай, защо да се натоварвате с това трудно начинание, когато може просто да ни се доверите? Нашите специалисти гарантират перфектно почистени прозорци и дограма, без усилие от ваша страна.

Свържете се с нас още сега за напълно безплатна консултация и оферта за еднократно почистване на прозорци и дограма или регулярно такова, според вашите специфични нужди.

Защо да изберете нас?

Част от нещата които ни отличават!

За нас, нашите клиенти са най-важните. Точно поради това гарантираме спазването на високи фирмени стандарти. Качеството при нас не е нещо специално, а е нещо съвсем нормално, защото нашите клиенти заслужават най-доброто. Това обаче не е всичко. За да са доволни нашите клиенти от услугата ни за „почистване на прозорци“, ние гарантираме, че нашите цени са едни от най-конкурентните. 

Пет причини да изберете нас:

 1. Професионализъм и бързина
 2. Крайна цена без скрити такси и доплащания
 3. В удобна за вас дата и час
 4. Професионална техника и препарати
 5. Отстраняване на всички замърсявания, включително боя и силикони

Мнения от клиенти​

Имате ли нужда от помощ за почистване на вашите прозорци и дограма? Ние сме на ваше разположение. Нашата фирма разполага с опитни специалисти, които бързо и лесно ще почистят вашите прозорци и дограма, помагайки вашия дом или бизнес да изглежда винаги перфектно. Използваме съвременни методи, професионални препарати и техника, за да гарантираме перфектно почистени прозорци и дограма.

Знаем колко трудно е да се поддържа реда в нашия дом и колко усилия са необходими. Също така, разбираме и колко специфично е почистването на прозорците, особено от външната страна, която е трудно достъпна. Точно затова нашата услуга е на ваше разположение. Обадете ни се още сега, и ние ще се погрижим за всичко останало!

Често задавани въпроси за усугата "Почистване на прозорци"

Да, разбира се. Ние предлагаме услуги както за почистване на самите прозорци, така и за почистване на дограмата. Ако имате нужда само от почистване на прозорците, можем да го направим бързо и лесно.

Да в повечето случаи не е никакъв проблем все пак след оглед на място или след разговор може да кажем със сигурност.

Цената се определя след разговор или оглед на място въпреки това може да видите нашата ценова листа – тук.