Безупречно почистване на домове в София на достъпна цена

Почистване на домове София

Предлагаме професионално почистване на домове в София, включващо изчистване на всички подове, мебели, кухненски плотове, прозорци, дограма, бани и тоалетни. Нашите екипи са с богат опит, като използват в работата си качествени препарати и техника, за да гарантират постигането на безупречна чистота и дълготрайна свежест. Независимо дали сте собственик на апартамент, къща или вила, ние ще се погрижим, вашия дом да заблести. Свържете се с нас още сега, за да получите напълно безплатна оферта!

Почистване на спалня в апартамент

Услугата "Почистване на домове в София" включва:

 1. Почистване на всички подове – обезпрашаване, измиване и подсушаване.
 2. Обезпрашаване на всички хоризонтални повърхности
 3. Почистване на кухненски плотове.
 4. Почистване на прозорци и дограма. * с допълнителна уговорка.
 5. Почистване на бани и тоалетни, включително дезинфекция и полиране на всички кранчета и санитарии.
 6. Изхвърляне на  отпадъци.
 7. Почистване на врати.

 

Нека изчистим вашия дом! Вие заслужавате да разполагате с времо си.

Допълнителни услуги за "почистване на домове София"

 • Почистване на електроуреди като микровълнови печки, хладилници и фурни.
 • Отстраняване на петна от килими и мека мебел.
 • Почистване на тераси и балкони.
 • Почистване на осветителни тела 
 • Почистване на климатици
 • Почистване на гардероби и организиране на дрехите.
 • Измиване на съдове, подсушаване и прибиране.

Свържете се с нас в сега, за да обсъдим вашите нужди и да ви предоставим персонализирана оферта за чистене на вашето жилище в София , съобразена със специфичните ви нужди и изисквания.

Защо да изберете нас да почистим вашия дом?

Част от нещата които ни отличават!

Професионализъм

Нашите екипи разполагат с богат опит в областта на почистването, като поддържат високи стандарти за качество и професионализъм, без компромиси в своята работа.

Надежност

Придържаме се към дадените обещания и винаги изпълняваме поръчките, които сме приели,Избирайки нашата услуга за "почистване на домове " нито един детайл в вашето жилище няма да остане незабелязан.

Конкурентна цена

Предлагаме едни от най-конкурентните цени, като се стремим услугата ни за "почистване на домове София" да бъде оптимално решение, което да отговаря на специфичните нужди и очаквания на нашите клиенти.

Срокове

Спазваме договорените ангажименти и срокове, без това да влияе на качеството на почистването на вашия дом. Нашата екипна работа гарантират, че вашият дом ще бъде почистен в договорените срокове.

Мнения от клиенти​

Ако имате нужда от почистване на домове, ние сме на ваше разположение. Нашата фирма разполага с опитни специалисти, които използват съвременни методи, професионални препарати и техника, за да постигнат чистотата и комфорта, които всеки заслужава в дома си.

В днешно време обаче, забързаното ежедневие ни оставя все по-малко време да поддържаме дома си, и все повече хора решават да се възползват от услугата почистване на домове. Тук обаче идва трудният избор, пред който сме поставени – да намерим и изберем подходящ екип, който да удовлетвори всичките ни нужди и да свърши зададените задачи отговорно и с внимание към всеки детайл. И точно тук влизаме ние от „Винаги Чисто“ на помощ. Нашите екипи са специализирани в почистването на домове и успяваме да постигнем 95% доволни клиенти, които след това отново търсят нашите услуги.

Често задавани въпроси за усугата "Почистване на домове"

Почистването на един стандартен апартамент обикновено отнема между 2 и 4 часа, в зависимост от размера на апартамента, нивото на замърсяване и разбира се включените услуги.

Цената на услугите за почистване на домове зависи от няколко фактора: размерът на дома, нивото на замърсяване, желаните услуги. Обикновено цената се определя индивидуално. Като се дава предварителна оферта още по телефона, при по силно запърсяване оферта се прави на място на обекта. 

Да, предлагаме услуга за абонаментно почистване на домове. Нашите абонаментни пакети се изготвят изцяло според вашите нужди и предпочитания. Можем да създадем персонализиран план за почистване, който да отговаря на вашия график и бюджет. За повече информация относно нашите абонаментни пакети и цени, не се колебайте да се свържете с нас.