Нашата история

Ние сме млад екип занимаваш се с професионално почистване. Нашата цел е максимална удовлетвореност на нашите клиетни. Като за да постигнем това ние се стараем да предложим бързо и качествено почистване с максимално внимание към детайлите.Учим се постоянно за да сме подготвени за всяка ситуация и да може да предложим на нашите клиетни решение на всеки възникнал проблем.

Често задавни въпроси

Цените се определят в зависимост от нужните услуги, честотата на почистване и размера на обекта. Предоставяме индивидуални оферти след оглед и определяне на нуждите на клиента и услугите които ще се извършват. Все пак може да получите приблизителна оферта като просто попълните формата за контакт и дейностите които искате да се извършат и след кратат разговор ще може да ви дадем предварителна оферта.

Имаме гъвкав график на обслужване, съобразен с желанията и нуждите на нашите клиента. Възможно е да се избере конкретен ден и часова рамка стига да нямаме вече уговорка за конкретния ден.

Нашия екип предлага широк спектър от услуги. Като реално може да ви бъдем полезни с вякакъв тип почистване и поддръжка. Ако конкретната услуга не я виждате обадете ни се или попълнете формата за контакт.

Гарантираме качеството на услугите чрез редовен контрол обучения на нашите екипи както и обратна връзка от страна на клиентите. При необходимост правим корекции и подобрения, за да осигурим непрекъснат и  висок стандарт на почистване. Разбира се най-голямата гаранция е ,че преди предаване на всеки обект изчакваме нашите клиенти да прегледат всичко и, ако има нужда веднага се коригират всякакви пропуски.

Цените ни са максимално справедливи спрямо нашите клиенти въпреки това винаги сме готови на дребни отстъпки или договорки както и различни гъвкави варианти с цел клиентите ни да останат максимално доволни от предоставените услуги.

Scroll to Top